Hoppa till sidans innehåll

Behöver din förening utveckla sin verksamhet och organisation?

22 MAR 2011 11:22
Har din förening höga mål för den sportsliga verksamheten, men känner att man inte räcker riktigt till när det gäller föreningens organisation? Behöver föreningen rekrytera fler ledare som till exempel tränare, domare , ledamöter i styrelsen och kommittéer? Saknas det en planering av utbildningen för föreningens medlemmar? Kan arbetet i styrelsen och kommittéer effektiviseras? Saknar föreningen sponsorer? Behöver föreningen marknadsföra sig?
  • Uppdaterad: 22 MAR 2011 18:30

Är det bland annat några av dessa frågor som din förening behöver hjälp med, då kan föreningen kostnadsfritt få hjälp och stöd i sitt arbete med att förbättra och utveckla sig. Skånebaskets föreningsutvecklare samarbetar med Skåneidrotten och dess utvecklingskonsulenter och processledare, vilka kan vara föreningens stöd, bollplank, projektledare eller ”workshop”-ledare.

Föreningen kan få hjälp med upplägg, ledning, genomförande och dokumentation av olika slag i sitt unika arbete med föreningsutveckling. Det kan röra sig om en nulägesanalys, framtidsdag, hur föreningen skaffar nya ledare – hela tiden är det föreningens behov som styr.

Mer information om hur din förening kan få hjälp med att utveckla verksamheten och organisationen finns på webben under rubriken Föreningsutveckling.

Välkommen med din förenings intresseanmälan till Skånebasket,
när ni är redo att bli ännu bättre!

Skribent: Bo Olsson

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info