Hoppa till sidans innehåll

Bokrelease 12/6, ”Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdom” av Michail Tonkonogi

01 JUN 2012 17:23
Den 12 juni har du chansen att vara en av de första som får boken ”Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdom” av bland annat Michail Tonkonogi.
  • Skapad: 01 JUN 2012 17:23

Skåneidrotten har inlett en satsning på att utbilda ledare för barn och ungdom i fysisk träning. Den första kullen specialutbildade utbildare är redo för att börja kompetensutveckla skånska föreningsledare till hösten.

Den 12 juni firar Skåneidrotten en milstolpe i sin utbildningssatsning. Då kommer nämligen den första heltäckande boken på svenska:

  • Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdom, av bland annat Michail Tonkonogi

Boken bygger på de senaste rönen om hur du tränar barn och ungdom på bästa sätt. Den har tillkommit som en följd av Skåneidrottens långsiktiga satsning på utbildning av tränare inom barn- och ungdomsidrott i samarbete med författarna och SISU Idrottsböcker.

Skåneidrotten firar detta med en eftermiddag i barnträningens tecken på Kockum Fritid i Malmö tisdagen 12 juni med start kl 16.00. Michail Tonkonogi kommer då att berätta och visa hur man blir en bättre barn- och ungdomstränare.

Välkommen att vara med och skaffa ett av de allra första exemplaren av boken! Boken får du köpa till ett rabatterat pris som dessutom inkluderar föreläsningar och fika.

Läs mer om programmet i inbjudan, som också har en länk till anmälan, vilken Skåneidrotten behöver få senast den 7 juni.

Skribent: Bo Olsson

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2, 3 vån
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info