Hoppa till sidans innehåll

Domare - Extra fortbildning för seniordomare

05 OKT 2010 16:50
På uppdrag av SkBBF genomför Domarklubben fortbildning för seniordomare.
  • Skapad: 05 OKT 2010 16:50

På uppdrag av SkBBF genomför Domarklubben fortbildning för seniordomare.
 
Det kommer nu att genomföras en extra fortbildning för er som inte kunde närvara i Svedala. Denna kommer att innehålla exakt samma moment som fortbildningen i Svedala och därmed vara lika lång. Denna fortbildning kommer dock att vara delad i två delar, då fystestet inte kommer att genomföras vid det första tillfället. Om du inte heller kan närvara vid det extra fortbildningstillfället ansvarar du själv för att fortbilda dig efter överenskommelse med utbildningsansvarig i Skånes BBF.
 
Datum för ovannämnda båda träffar behöver nu fastställas. Det kommer endast att bli ett tillfälle för teoretiskt pass respektive för fystestet. Det kan därför vara bra om deltagare inkommer med önskemål. Vi har hittills endast fått in önskemål om tidpunkter från Robin Henningsson. För att så många som möjligt ska kunna delta ber vi att få in önskemål med uppgifter om dagar när man inte kan delta. På tisdag 5/10 kommer vi att försöka hitta  datum som passar så många som möjligt. Övriga ombeds att kontakta utbildningsansvarig i Skånes BBF.
 
Bifogat finns en sammanställning över möjliga dagar för fortbildningen. Kryssa i de dagar när du inte kan och mejla tillbaka den. Dagar som inte är möjliga för fortbildning är rödmarkerade.
 
Vänliga hälsningar
Skånes Basketbolldomarklubb
 
Bo Olsson
Tfn: 040-894 60 
Mobil: 0736-37 15 89
Skribent: Aleksandar Jovanovic

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info