Hoppa till sidans innehåll

Nyhet - Skånes Basketbollförbund har haft extra årsmöte

25 NOV 2010 23:00
Onsdagen den 24 november höll Skånebasket ett extra årsmöte. På agendan stod val av styrelseledamöter, eftersom det fanns vakanser sedan det ordinarie årsmötet i våras.
  • Uppdaterad: 25 NOV 2010 23:02

Sedan det ordinarie årsmötet satt också Kent Persson och Patrik Billqvist kvar för att det inte fanns några andra kandidater vid det tillfället.

Till mötesordförande valdes Svenska Basketbollförbundets generalsekreterare Lena Wallin Kantzy, som skötte uppdraget med finess.

Till ny ordförande valdes Tommy Lundahl, Eos. Till nya styrelseledamöter valdes Sverker Olsson, Malbas (vice ordförande), Christer Sellin, Äli, Björn Göransson, Eos och Oliver Borojevic, Srbija.

Tillsammans med den kvarvarande delen av styrelsen Annika Sinclair, Kairi Prei och Aleksandar Jovanovic är detta Skånebaskets nya styrelse.

Till valberedning valdes Patrik Billqvist (sammankallande), Kent Persson och Karin Celander.

På dagens möte behandlades också en motion sedan vårmötet. Motionens idé var att slopa representantskapsmötet. Mötet beslutade att bifalla motionen. I fortsättningen får styrelsen uppdraget att handlägga utbildnings- och tävlingsfrågor och i stället inbjuda till informations- eller temamöten för att ta reda på vad föreningarna tycker i speciella frågor.

Avslutningsvis avtackades Emil Sjörup, Kent Persson och Patrik Billqvist för ett bra arbete under många år i styrelsen. Även Anette Möllerström skulle avtackas, men var tyvärr förhindrad att deltaga i mötet.

Innan mötesdeltagarna gav sig iväg hem blev också dagens mötesordförande Lena Wallin Kantzy uppskattad med en liten gåva och hon avslutande med att önska den nya styrelsen och alla föreningarna i Skåne lycka till i framtiden.

Skribent: Björn Göransson

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info