Hoppa till sidans innehåll

Seriespel - Vårsäsongens preliminära spelprogram är på gång

20 DEC 2011 18:48
Preliminära spelprogram för vårsäsongens divisionsserier och nivåträd håller nu på att färdigställas, där matchtiderna håller på att bokas in efterhand av föreningarna. En nyhet denna gången är att föreningarna själva direkt registrerar sina matchtider i tävlingssystemet Baskethotel.
  • Skapad: 20 DEC 2011 18:48

Samtliga matcher är nu inlagda i tävlingssystemet Baskethotel och matcherna syns därför redan på webbsidan Spelprogram, resultat.

När någon förening bokat en match är det då möjligt att för övriga föreningar och andra att omgående se denna bokning. Några föreningar har faktiskt redan börjat att lägga in sina matchbokningar. Det går alltså, att så fort en match är inbokad, att för föreningarna komma överens om en matchbokning. Man behöver med andra ord inte vänta på det preliminära spelprogrammet. Förhoppningsvis ska detta snabba upp processen för matchbokningar.

Observera dock att spelprogrammet endast är preliminärt! Inte förrän den 6 januari är det sista dag för matchbokningsändringar. TK låser då tävlingssystemet för matchändringar av föreningarna på egen hand, och först då är spelprogrammet därmed definitivt.

Skribent: Bo Olsson

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info