Hoppa till sidans innehåll

Det regnar resurser över skånsk basket!

30 JUN 2016 16:10
Under säsongen 2016/17 kommer basket i Skåne få stora möjligheter att genomföra mycket inom områdena att ”bli fler” och integration. Antingen kan detta utföras av föreningarna själva, med egen personal, eller så kan Skånebasket hjälpa till.
  • Skapad: 30 JUN 2016 16:10

Skånes Basketbollförbund håller på att söka en Utvecklingssamordnare för att samordna föreningarna i distriktet mot ökade integrationssatsningar, utveckla samarbetet mellan förening och skola, öka spontanidrottandet samt antalet ledare, föreningar och medlemmar.

I nedanstående länk finns information om ytterligare resurser inom ovanstående områden som en förening kan utnyttja, ansöka om och även få hjälp med när det gäller genomförandet:

Ett av de bästa verktygen med att integrera utlandsfödda personer i det svenska samhället är idrotten. Föreningar som vill arbeta med denna fråga kan här söka ekonomiskt stöd. Vi välkomnar er att söka stöd för alla former av projekt!

När föreningen planerat för genomförandet skicka då in er ansökan till Skånebasket via följande formulär där ni sammanfattar er projektidé. Sista ansökningsdag är den 1/9.

Skribent: Bo Olsson
Epost: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info