Hoppa till sidans innehåll

DOMARTRÄFF I MALMÖ 8 april

16 MAR 2017 22:37
Heleneholms Sporthall lördagen den 8 April kl. 12.00 – 16.00
Denna domarträff riktar sig till distriktets Distriktsdomare samt föreningsdomare. Naturligtvis är även våra Förbundsdomare välkomna, men en dag som denna skall våra distriktsdomare samt ko
  • Uppdaterad: 16 MAR 2017 22:40

Föreläsare
En av landets bästa på detta område dvs. Lars Klaar från Stockholm, som också varit Svensk basket Fiba Instruktör under en 5 års period, kommer att drilla oss med både teoretiska detaljer såsom praktiska detaljer inom domartekniken. Det kommer att finnas stora möjligheter att även ställa frågor på det som ni känner är viktigt för ert domarskap.

Vi kommer att tillbringa tid i teorisal samt att bli drillade genom praktiska moment i hall under denna träff.

Anmälan
Genom din anmälan på följande länk kommer du också att få ta del utav en lätt förtäring, och hela domarträffen kommer att bli kostnadsfri.

Dock genom din anmälan, försäkrar du dig om att du kommer. Skulle du utebli måste vi fakturera dig för en kostnad på 100kr

Tveka inte, utan som jag säger, ni måste komma på denna domarträff, som kommer att ge er så mycket ny information om nytänkandet inom domarskapet, och som kommer att presenteras utav en av landets bästa instruktörer.

Anmäl er fortast möjligt

Håkan Nilsson

Domarchef, Skåne Basket

Skribent: Mikael Persson
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info