Hoppa till sidans innehåll

Seriespel - Inbjudan till nivåträd delsäsong 1 säsongen 2021/22

07 MAJ 2021 11:53
Inbjudan till seriespel i nivåträden delsäsong 1 säsongen 2021/22 finns nu på webben.
  • Skapad: 07 MAJ 2021 11:53

Vågar man ropa "ÄNTLIGEN!"?

Vi på Skånebasket hoppas och tror att vi kommer att kunna spela matcher igen till hösten. Därmed skickar vi nu ut inbjudan till seriespel och bjuder också in till tävlingsmöte. Vid det förra tävlingsmötet hade några av er skickat in frågor om hur anmälnings- och serieavgifter kommer att se ut inför kommande säsong. Jag tar tillfället i akt att påminna om att vi då förklarade att vi inte har möjlighet att återbetala några erlagda avgifter. Med denna inbjudan ser ni också att vi inte har sänkt avgifterna inför kommande säsong. Detta då våra kostnader för seriespel är relativt fasta över tid, och består av kostnaderna för att administrera seriespel samt licenshantering. Jag hoppas på er förståelse för detta.

Vi önskar ju självfallet att så många som möjligt kommer att kunna anmäla lag till våra serier i höst. Det är många som längtat efter att få spela match! Det är självfallet så att läget just nu är ganska oklart i en del lag och klubbar. Hur många är vi? Kan vi anmäla oss till spel? För att försöka underlätta för er att våga har vi i år helt slopat straffavgiften på en urdragning, och vi har också förlängt datumen för en hel återbetalning av såväl anmälnings som serieavgift. Detta för att ni ska hinna samla ihop lagen efter sommaren och denna märkliga vårsäsong.

All övrig information finns enligt nedan. Ser fram emot att "träffas" på det digitala tävlingsmötet.

Med vänliga hälsningar,
Anna Holmberg
TK-chef

Inbjudan, anmälningsblankett samt info om inbjudan till seriespel i nivåträden för ungdom säsongen 2021/22 finns under menyn Tävling > Nivåträd > Inbjudan.

Kom ihåg att anmälningsavgiften höjs om anmälningsblankett, anmälan i tävlingssystemet Organizer och registrerade domare inte är SkBBF tillhanda senast 19 maj.

Välkomna till seriespel!

Skribent: Bo Olsson
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info