Hoppa till sidans innehåll

Skånebasket presenterar ny mötesstrategi

22 JUL 2019 21:30
Den 31 augusti bjuder Skånebasket in till kick-off för regionens medlemmar. Detta blir startskottet för en ny övergripande vision med flera fysiska träffar.
  • Skapad: 22 JUL 2019 21:30

En av de saker som regionens styrelse hör allra mest är att föreningarna efterfrågar fler träffar, kontaktpunkter och möjligheter att nätverka och skapa samarbete mellan föreningarna. Styrelsen har därför kastat om och lagt till litegrann bland de möten som vi historiskt har haft under ett verksamhetsår. Årsmötet och Framtidsmötet hamnar på mer logiska datum samtidigt som vi lägger till en ordförandeträff och en kick-off.

Vår kick-off den 31 augusti kommer vara en del av ett större sammanhang, där föreningen får sitta ner och skatta sig själv inför den stundande säsongen. Framtidsmötet kommer ligga sist på säsongen, när vi kan träffas och summera samt blicka fram mot nästa år. 

Träffarna är redan inbokade, så det finns god anledning att sätta av datumen i era kalendrar redan nu:

Kick-off: 31 augusti.

Ordförandeträff: 9 november.

Årsmöte: 25 januari.

Framtidsmöte: 24 april.


Inbjudan till Kick-off 2019

Datum: 31 augusti

Plats: Eoshallen, Arkivgatan 32, Lund.

Anmälan: Varje förening kan skicka upp till fem medlemmar. Deltagande är gratis och Skånebasket bjuder på lunch. Clinicen på förmiddagen är öppen för alla. För deltagande från lunch och framåt krävs anmälan och den behöver vi senast den 28 augusti. Vänligen använd detta anmälningsformulär.

Schema

Kl 10:00 – 12:00 – Clinic med Patrik “Drillo” Johansen
Kl 12:00 – 13:00 – Lunch
Kl 13:00 – 17:00 – Självskattning med föreningsutvecklare

Förmiddagen är öppen för samtliga: Ungdomstränare, lagföräldrar, styrelsemedlemmar eller basketentusiaster. På eftermiddagen vänder vi oss till dig som är en drivande kraft i din förening; Du som förverkligar idéer, tränar ett lag, sitter i styrelsen eller på annat sätt påverkar din förening. Efter lunch kommer varje förening få sitta ner med en representant från SkBBF:s styrelse och skatta sin egen förening för att se var ni står någonstans idag, var ni kan vara om ett år och skapa en vision för ett längre perspektiv. 

Om Patrik “Drillo” Johansen

Patrik har varit tränare i 20+ år och arbetat med barn från 1 år till seniorer, från nybörjare till elitspelare. Senaste säsongerna har fokus legat på att utbilda basketspelare genom basketcamps och individuell träning samt kurser åt Svenska Basketförbundet. 

Patrik kommer att hålla i en clinic som introducerar hur du som tränare kan skapa engagemang och utveckla ditt lag och dina spelare genom spelbaserade metoder samt beslutsfattning. Övningarna är hämtade från bl.a. Litauen, Italien, Spanien, Kanada och USA. 

 

Skribent: Johannes Grufstedt
Epost: This is a mailto link

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info