Hoppa till sidans innehåll

Vill du jobba med att få basket i Skåne att explodera?

27 NOV 2018 10:41
Skåne Basket söker nu en grupp nya medarbetare som inom projektet Hemmaplan kan driva arbetet med att rekrytera basketspelare via aktiviteter på skolor, fritidshem och under särskilda events.
  • Skapad: 27 NOV 2018 10:41

Arbetet inom Hemmaplan stöds av Svenska Basketbollförbundet och sker i nära samarbete med våra föreningar.

Din roll som Hemmaplansledare kommer vara att träffa grupper av barn och ungdomar och med hjälp av lekfulla aktiviteter introducera dem till sporten basket. Du kommer även att kunna hålla i grupper av barn och ungdomar som träffas fortlöpande genom hela säsongen. Genom Hemmaplan-projektet får du introduktion och utbildning i hur verksamheten genomförs. 

Som person bör du vara en bra ledare för barn och ungdomar och ha förmågan att leda aktiviteter på ett inspirerande sätt. Du behöver inte ha särskild basketbakgrund, men det är en fördel om tummen inte sitter mitt i handen då du håller i en basketboll.

Arbetet ersätts på tim- och aktivitetsbasis, och du kommer att ha stor flexibilitet i att boka upp dina pass. Hemmaplan har för närvarande aktivitet i Malmö, Lund, Lomma, Staffanstorp, Trelleborg och Helsingborg. Körkort och tillgång till bil är en fördel om du vill verka över flera områden. 

Välkommen med din ansökan via mail till This is a mailto link!

För mer info om projektet Hemmaplan, besök www.hemmaplan.org.

Skribent: Axel Wallin Ajazi
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info