Hoppa till sidans innehåll

Seriespel - Höstsäsongens preliminära spelprogram för senior och ungdom är på gång

23 JUN 2021 09:17
Preliminära spelprogram för höstsäsongens divisionsserier och nivåträd håller nu på att färdigställas, där matchtiderna håller på att bokas in efterhand av föreningarna. Därefter registrerar föreningarna själva sina matchtider på webben.
  • Uppdaterad: 23 JUN 2021 09:17

Samtliga matcher för höstsäsongens divisionsserier och nivåträd är nu inlagda i tävlingssystemet Organizer och matcherna syns därför redan på webbsidan Spelprogram, resultat.

När någon förening bokat en match och lagt in den i tävlingssystemet är det då möjligt att för övriga föreningar och andra att omgående se denna bokning. Några föreningar har faktiskt redan börjat att lägga in sina matchbokningar. Det går alltså, att så fort en match är inbokad, för föreningarna att komma överens om en matchbokning. Man behöver med andra ord inte vänta på ett komplett preliminärt spelprogram. Förhoppningsvis gör detta processen för matchbokningar snabbare.

Observera dock att spelprogrammet endast är preliminärt! Inte förrän 31 augusti är det sista dag för matchbokningsändringar och först därefter är spelprogrammet definitivt.

Skribent: Bo Olsson
Epost: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info