Hoppa till sidans innehåll

Skånebasket letar 3x3-arrangörer till sommaren

06 APR 2021 23:22
De senaste tolv månaderna har varit långa och innehållt rekordlite basket. Men den stundande sommaren för även med sig en ljusglimt med förhoppning om spel utomhus genom Nothing but net — Svensk Baskets 3x3-projekt.
  • Skapad: 06 APR 2021 23:22

Som ett av åtta specialidrottsförbund har Svensk Basket fått medel från Riksidrottsförbundets rörelsefond. Målet är att ge barn och ungdomar möjlighet att uppleva glädjen med både basket och tävling genom en serie av 3x3-turneringar under sommaren. Även om exakta förutsättningar i Covid-19-tider fortsatt är ovissa ska vi i alla fall stå rustade om det är så att möjligheterna ges. 

Skånebasket hakar på projektet och kommer bidra med stöd i administrationen, men vi behöver hjälp från dig som är förening och vill stå som arrangör för en eller flera turneringar under sommaren. Bidraget från rörelsefonden finns för att hjälpa till med främst upprustning av plan och korgar, men det finns även ett särskilt stöd för anläggning av helt nya planer. 

Sista ansökningsdag är torsdag den 15 april. Frågor eller funderingar? Kontakta Anas Younes hos Skånebasket på This is a mailto link

Skribent: Johannes Grufstedt
Epost: This is a mailto link

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info