Hoppa till sidans innehåll

Tävling - Webbsidorna med spelprogram, resultat och tabeller ur funktion

17 SEP 2021 15:32
För närvarande fungerar inte webbsidorna med spelprogram, resultat och tabeller. Vi har därför tagit fram en reservlösning.
  • Uppdaterad: 17 SEP 2021 15:32

Webbsida med spelprogram, resultat och tabeller
Då tävlingssystemet FIBA Organizer fungerar kommer vi att med jämna mellanrum ladda ner excel-filer härifrån och publicera dem på den vanliga webbsidan Spelprogram, resultat. På denna sida finns följande länkar:

Tävlingsansvarig i en förening har dessutom möjlighet att från FIBA Organizer ladda ner excel-filer med föreningens hemma- och bortamatcher.

Resultatrapportering
Görs på vanligt sätt enligt webbsidan Resultatrapportering, det vill säga via webben i FIBA Organizer av tävlingsansvarig eller SMS.

Matchflyttning
Föreningens tävlingsansvarige ska alltid kontakta inblandade föreningar i en match om en matchflyttning görs. Detta är inget nytt, men nu är det extra viktigt då ändringar av matchtider inte syns direkt på webben.

Laglicenser
Licensieringen kommer att göras i det nya tävlinssystemet Profixio. Vi kommer ut med information när det är klart för licensiering. För närvarande finns det alltså inte några laglicenslistor/spelklarlistor att visa upp vid match.

Dock är det föreningens skyldighet att se till att en spelare är spelklar vid match:

Förhoppningsvis kommer ovanstående reservlösning att fungera, men det kan behövas att vi hjälps åt och har tålamod om allt inte skulle fungera perfekt från början.

Lycka till med säsongsstarten!

Skribent: Bo Olsson
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info