Hoppa till sidans innehåll

Bakgrund


Under säsongen 05/06 startades ett arbete med att utvärdera för- och nackdelar med den dåvarande distriktslagsverksamheten och komma med nya riktlinjer. Arbetsgruppen bestod av Johanna Axelsson, Torbjörn Lyrström och Damir Bosnic. Gruppens arbete leddes av Anette Möllerström, styrelseledamot i Skånes BDF.

För att få struktur på arbetet arbetade vi enligt följande: Vi började med att definiera en vision, gjorde en nulägesanalys, identifierade förutsättningar. Därefter tog vi fram en prioriteringslista att arbeta utifrån, för att kunna arbeta fram en strategi för verksamheten. Sist men inte minst har vi definierat kriterier och krav för de coacher som kommer att leda något av Skånelagen.

Utifrån detta arbete och i nära samarbete/diskussioner med Per Källman, ansvarig för Landslagsverksamheten inom SBBF, (för att säkerställa att vår modell uppfyller de mål vi tagit fram samt passar in/kompletterar landslagstrappan (läs mer om landslagstrappan på denna sida)) har vi tagit fram ett nytt koncept.

Vi som, nu, jobbar med Spelarutvecklingen i Skåne är:

Anette Möllerström, Styrelseledamot i SkBBF
Skriv gärna till mig eller ring 0706-39 18 42

Torbjörn Lyrström, Styrelseledamot i Eos, Ansvarig för Lundaspelen, Projektledare för Regionansvariga/Landslag
Uppdaterad: 28 SEP 2010 12:38 Skribent: Annette Möllerström

Gilla oss på Facebook för att få uppdeteringar direkt i ditt flöde! 

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info