Hoppa till sidans innehåll

Planerade utbildningar


Lördag 13 Nov. 2021, 09.00-13.00
Matchledare B

Under denna träff kommer ni träffa en utbildare som går igenom det digitala utbildningsmaterial ni läst. Du kommer även få döma Easy basket. Under utbildningen får du en visselpipa. Ta med ombyte (gärna en grå eller svart t-shirt) och inneskor. Ta även gärna med dryck och frukt.

Plats: Malmö.

Tisdag 16 Nov. 2021, 18:00 - 21:00
Grundutbildning utvecklingstränare - Uppstartsträff

Denna första träff är en introduktion i de idrottsövergripande delarna som ingår i kursen och bygger på SISU:s utbildning "Grundutbildning för tränare". Har du redan genomgått denna utbildning i SISU:s regi så kan du tillgodoräkna dig detta moment. Kontakta i så fall SBBF på This is a mailto link. Ta med dator till denna träff.

Plats: Digitalt.

Lördag 20 Nov. 2021, 09:00 - 17:00
Fortsättningsutbildning utvecklingstränare - Praktik och reflektion (träff 4)

Träffen är ett reflektions- och praktiktillfälle efter att du som deltagare har gått igenom det digitala materialet samt genomfört besök på träning och match.

Plats: Lund.

Lördag 20 Nov. 2021, 09.00-13.00
Matchledare B

Under denna träff kommer ni träffa en utbildare som går igenom det digitala utbildningsmaterial ni läst. Du kommer även få döma Easy basket. Under utbildningen får du en visselpipa. Ta med ombyte (gärna en grå eller svart t-shirt) och inneskor. Ta även gärna med dryck och frukt.

Plats: Ängelholm.

Söndag 21 Nov. 2021, 10.00-13.00
Introduktion utvecklingstränare - Praktik och inspiration

Du måste göra alla övriga digitala delmoment innan du kan anmäla dig på ett utbildningstillfälle. På detta utbildningstillfälle träffar ni en utbildare, som har många års erfarenhet att leda och träna lag. Du får chansen att ställa frågor som kanske har dykt upp under utbildningens gång. Ta med ombyte och inneskor för eventuell fysisk aktivitet. I vissa fall sker detta tillfälle via distans (märkt med Distans).

Plats: Malmö.

Lördag 11 Dec. 2021, 09:00 - 17:00
Grund utvecklingstränare - Träff 2

Denna andra träff är ett pass med fokus på reflektion och praktik utifrån det digitala kursmaterial som du har tillgodogjort dig efter uppstartsträffen. Det är fokus på idrottsövergripande ämnen och du förväntas delta aktivt (ombytt) under denna träff. Ta även med en dator.

Plats: Lund.

Lördag 11 Dec. 2021
Matchledare A

Plats: Lomma.

Söndag 12 Dec. 2021
Matchledare A

Plats: Kristianstad.

Lördag 15 Jan. 2021
Grundutbildning utvecklingstränare - Praktik och reflektion (träff 3)

Denna avslutande träff är uppbyggd kring det basketspecifika innehåll som du har tillgodogjort dig efter att ha slutfört de idrottsövergripande delarna i kursen (den första och andra träffen i kursplanen). Upplägget är en blandning av teori och praktik och du förväntas under delar av träffen vara ombytt för aktivt deltagande. Ta med dator.

Plats: Lund.

 

Flera utbildningstilfällen för både tränare och domare registreras löpande.

 

Här kan du söka efter inbjudningar och anmäla dig till aktuella kurser som arrangeras av följande organisationer:


En förening har även möjlighet att själv eller tillsammans med andra föreningar i mån av kursledare arrangera en egen kurs, kontakta då This is a mailto link för mer information.

Uppdaterad: 25 JUL 2018 14:49 Skribent: Jörgen Lillieholm, Emese Gosztom
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Skånes BDF
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0732626969
E-post: This is a mailto link

Se all info